2020-09-22 - Kunst & Cultuur brielle - Header educatie .jpg

NieuwsReactie met CV op "Presentatie Jaarboekje 2017-2018":

Velden met (*) zijn verplicht.
Presentatie Jaarboekje 2017-2018
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Presentatie Jaarboekje 2017-2018


Afgelopen maandag werd het nieuwe jaarboekje van de Culturele Commissie Primair Onderwijs Brielle gepresenteerd aan scholen, instellingen en de wethouder van cultuur, Wilbert Borgonjen.

Het doel van de CCPO is dat elke leerling (± 1450 leerlingen in Brielle) minimaal twee maal in zijn of haar basisschooltijd in aanraking komt met alle disciplines op het gebied van kunst en cultuur. Zo worden jaarlijks nieuwe voorstellingen en activiteiten van het Kunstgebouw (KijkKunst en DoeKunst) ingekocht en kinderen komen in aanraking met het erfgoed om hen heen: de scholen kunnen met hun klassen naar o.a. korenmolen ’t Vliegend Hert, het museum, de Brielse oudheidkamer of naar boerderij Esterenburg. 

Dit jaar is er dus voor het eerst van dit uitgebreide programma een handzaam jaarboekje gemaakt en uitgereikt aan alle belanghebbenden: scholen, aanbieders en gemeente. Hierin staat, naast het programma van dit schooljaar, een duidelijke uitleg over wat de CCPO precies doet, een lijst van alle contactpersonen (scholen en aanbieders) en de regels met betrekking tot het bezoek van het theater.

Bekijk hier het Jaarboekje digitaal.
Tips en ideeën voor het boekje van volgend jaar worden op prijs gesteld! 


Pagina terug